Uitjes

Gedurende de afgelopen jaren zijn er ook een aantal uitjes georganiseerd voor het G-team van Vianen Vooruit. Onderstaand vind je een overzicht van de uitstapjes die zijn gemaakt:

G-Wise 17-10-2014

Een compleet verzorgde clinic aangeboden door Fonds Gehandicaptensport in samenwerking met Ajax en Aegon.
G-Wise: een voetbalevenement met speciale clinics en spelletjes voor sporters met een lichamelijke en/of verstandelijke handicap. G-Wise tourt door de regio’s waar Ajax 1, Jong Ajax of de Ajax Vrouwen een uitwedstrijd hebben en in actie komen. Met G-Wise laat Fonds Gehandicaptensport gehandicapte sporters kennis maken met de voetbalsport én Nederland kennismaken met gehandicapte sporters.

Tijdens dit evenement bij Helmond Sport was er een sport- en spel middag georganiseerd waaraan ons team heeft deelgenomen. Aansluitend waren we uitgenodigd om de wedstrijd Helmond Sport- Jong Ajax te bezoeken. Tijdens de rust mochten de deelnemers penalties nemen op het hoofdveld.

In het onderstaande filmpje is een interview te zien met één van onze deelnemers en zijn moeder cq bestuurslid (Monique Vogels).

Gerelateerde artikelen:
http://www.helmondsport.nl/nieuws/g-wise-tour-te-gast-bij-helmond-sport
http://fondsgehandicaptensport.nl/ajax/gwise
https://helmond.nieuws.nl/sport/20141009/g-wise-geeft-clinics-voor-wedstrijd-helmond-sport-jong-afc-ajax/
http://www.voetbal-shoot.nl/wedstrijden.php?wedstrijd=2014_10_26_17_432_16_02_436_0_0_5

Vlaggendragers FC-OSS – NEC 06-04-2015

Het G-team van Vianen Vooruit is door FC Oss uitgenodigd om als vlaggendrager te fungeren voor de wedstrijd FC OSS- NEC. Vervolgens mocht het G-team van Vianen Vooruit in de rust van de wedstrijd onderling een wedstrijdje voetballen op het hoofdveld.

Gerelateerde artikelen:
http://www.voetbal-shoot.nl/wedstrijden.php?wedstrijd=2015_04_06_17_432_16_02_438_0_0_5